Diskuse

Datum 04.02.2015
Vložil Jakub
Titulek expanze

Dobrý den,
bude nějáká ta nová expanze jak jste zmiňoval na Zatrolených hrách?
Díky

Datum 15.02.2015
Vložil Duchové, démoni a draci
Titulek Re: expanze

Dobrý den.
Rozšíření se chystá a doufáme, že jej vydáme co nejdříve. Momentálně řešíme problém s financováním.

Datum 06.12.2014
Vložil Lukáš Malý
Titulek Krabice

Dobrý den, hru jsem hrál již jako malý kluk, v současné době ji přesouváme bohužel pouze jen v igelitové tašce, proto bych se rád zeptal - bylo by možné dokoupit originální krabici? Hru považuji za nejelepší stolní, kterou jsem kdy hrál a rád bych ji opět vrátil do původního obalu :)

Datum 08.12.2014
Vložil Duchové, démoni a draci
Titulek Re: Krabice

Dobrý den.
Bohužel zatím nemůžeme prodat zvlášť krabici, protože všechny hry jsou již zkompletované. Dřív jsme se pokusili vyhovět ale teď již to nejde bez znehodnocení jedné celé hry. Pokoušíme se najít dodavatele na krabice ale zatím bezúspěšně.

Datum 30.11.2014
Vložil J. Horák
Titulek nejasnosti v pravidlech

Dobrý den, hru máme již dlouho, hodně jsme ji hrávali, i teď se k ní vracíme. Během těch mnoha hodin hraní se občas vyskytli nejasnosti v pravidlech, kteér jsem museli nějak individuálně řešit. Proto vítám, že se hra znovuzrodila a je možnost kontaktovat i přímo autora této hry a rád bych se ho na tyto nejasnosti zeptal. Tedy:

kartička VRAH - zaplať mu 1 kartu a odebere 1 hráči život, který získáš ty
- co když ale žádnou kartu momentálně nemám? Přicházím o život já? Nebo ji lze ignorovat? To by ale odporovalo obecnému pravidlu pro „Setkání“ = Hráč splní povinnost mu danou touto kartou
- Komu odebere život? Určuju já?

PŘECHOD MEZI OKRUHY – hodím kostkou, dostanu se např. na Schody. Rozhodnu se přejít na další okruh. Ale v kterém kole?
- políčko „Schody“ má svůj úkol „Můžeš jít nahoru“, který chci využit, pak bych měl jít asi hned (= splnit úkol mi uložený v tomto kole). Ale posunem figurky do dalšího okruhu (o jedno pole nahoru) si musím vzít ještě kartičku dobrodružství, neboť nové políčko nemá žádný popis = žádný úkol
- a nebo zůstávám stát na políčku „Schody“ do dalšího kola, kartičku dobrodružství si žádnou neberu a pokračuju do dalšího okruhu až po hodu kostkou v příštím kole?

TELEPORTACE - je zde nějaké omezení v použití? Lze použít i na políčkách „Vězení“, „Popraviště“, „Inkvizice“ , „Mučírna“ a uniknout tak odtamtud ještě před hodem kostkou rozhodujícím o dalšm osudu? Nebo při vstupu na políčko obsazeného silnějším spoluhráčem?

Děkuji za názory autora

s pozdravem
J. Horák

Datum 18.10.2014
Vložil katy
Titulek pravidla

Dobry den, chci se zeptat nemate někdo pravidla ke hře? dostali jsme hru ale bohužel bez pravidel, a nikde nejsou k sehnání. Předem děkuji

Datum 19.10.2014
Vložil Duchové, démoni a draci
Titulek Re: pravidla

Dobrý den. Vy jste si od nás koupili hru ve které nebyli pravidla? Pokud ano ozvěte se nám prosím na mail rádi vám je pošleme.

Datum 20.10.2014
Vložil Katy
Titulek Re: Re: pravidla

Napsala jsem vám mail :) předem děkuji :)

Datum 31.08.2014
Vložil Rudolf
Titulek figurky

Dobrý den,
dají se objednat plastové figurky? Chtěl jsem objednat 1 hru, 2 Expanze a navíc figurky, ale nenašel jsem je v nabídce.
Děkuji
Rudolf

Datum 01.09.2014
Vložil Duchové, démoni a draci
Titulek Re: figurky

Dobrý den.
Figurky standardně neprodáváme, ale určitě se půjde nějak domluvit, ozvěte se prosím na email duchove.demoni.draci@gmail.com .

 

Kontakt

Duchové, démoni a draci

duchove.demoni.draci@gmail.com

Sloupečník 48
Blansko
67801

606073802

IČ: 16338715

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode